Over ons

Over ons teamwerk en meer

Uitbeenbedrijf NEw Atlas is gespecialiseerd in plaatsen van vakbekwaam personeel voor de vleessector.

New Atlas vleesgroothandel BV is al 22 jaar de toonaangevende Halal vlees leverancier voor de slagerijen. Sinds 1989 staan wij bekend om onze verse en hygiënische vleesleveranties, hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Bij New atlas vleesgroothandel BV geld al 22 jaar:“De Klant is Koning”.

Doordat New atlas BV gespecialiseerd is in het ritueel slachten van het vlees, zijn islamitische slagerijen één van de grootste afnemers van New Atlas Vleesgroothandel BV. Wij slachten zelf onze lammeren, kalveren, schapen en runderen. Hierdoor kunnen wij de klant iedere dag vers aanbod garanderen van hygiënisch vlees.

Met behulp van onze eigen bezorgdienst leveren we onze verse producten iedere dag door heel Nederland. We zijn als Halal vleesgroothandel koploper in de ontwikkelingen en staan bekend om de kwaliteit en versheid van de producten waarmee wij werken. New atlas vleesgroothandel heeft uiteraard vakkundige mensen in dienst, waardoor wij deze kwaliteit ook kunnen waarborgen.

De medewerkers zijn mesvaardig bij aanvang werkzaamheden of worden intern opgeleid.

Uitbeenbedrijf New Atlas beschikt over een groot aantal vakbekwame slachters, kanters, vliezers, uitbeners in het runds en kalfsvlees.
Verder beschikt Uitbeenbedrijf B.V. over een groot aantal heftruckchauffeurs, inpakkers en ander niet mesvaardig personeel in de vleessector.

Uitbeenbedrijf New Atlas

Uitbeenbedrijf New Atlas is een dienstverlenend bedrijf voor het be- en verwerken van vlees en is al vanaf 1989 actief.
Het bedrijf is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een groot bedrijf.


BEL VOOR MEER INFORMATIE

Tel: 026 3700034 | Fax: 026 3700078

BEZOEK ONS

Badhuisstraat 7 | 6827AD | Arnhem